Mä en ole voinut vastustaa kiusausta, Villapata kiuhuu blogissa, on mahtavia lompakoita joita olen kuolannut ja halunnut. Aluksi en ymmärtänyt miten hän ensimmäisessä lompakkopäivityksessään puhui addiktoitumisesta, mutta nyt ymmärrän. Koska tähän ei ole olemassa kaavaa ja mallikin on alunperin "kopiotu" täältä, pyöri ajatus mielessäni ja toteutusmahdollisuudet yötäpäivää. Sitten kun tekemästäni taulusta jäi vielä tähteeksi tuota autokangasta, päätin siitä sitten yrittää. Ensin kaavat paperista ja sitten kankaasta...  Autolompakossa on setelitasku, tyttölompakossa ei ole. Tyttölompakon kangas jäi tähteeksi mekosta, joka on tämän päivityksen lopussa. Nyt mietin jo mikä olisi seuraava kangas josta tekisin, nämä kaksi kun ovat vasta tuollaisia harjoitus- ja sopivien kaavojen hakemistekeleitä.

Tämän liivimekon kaava on uusimmasta 1/2009 Ottobresta. Taskun jätin pois koska kangas on jo aika kirjava eikä näon ollen mielestäni vaatinut koristusta. Mekko meni käyttöön siskon tytölle (onneksi siellä on tyttöjä, on edes joku jolle pääsen toteuttamaan näitä ihanan ihania mekkoja ja hörhelöitä)

Kankaan olen saanut joltakin (Anopilta?) ja siitä on jo tehty pussilakana, ja jäljellä on monta metriä. Olen miettinyt saisinko siitä itselleni jotakin kivaa...