Huovutuskurssin ensimmäisenäpäivänä huovutetaan tasona. Itse aloitin pannualusella,  tein hieman erilaisen kokeilun, joka ei onnitunut, mutta saatte senkin nähdä jos ja kun olen sen paikkaillut. Kerkesin kuitenkin tekemään toisen tason illan aikana ja silloin teinkin tälläisen joita olen ennenkin tehnyt. Laitan joko itse pöydälle tai ensin kaappiin odottamaan, josko se löytäisikin kodin jonkun muun luota.

Tällä kertaa tästä tuli vaihtoväreillä. Eli toinen puoli on erivärinen kuin toinen.

Liina on kerätty eriväreistä. Keräsin pussinpohjia, joista ei olisi saanut mitään isoakokonaista työtä. Kuten opettajamme sanoo, kaikki tulee hyödyntää.

Toisena liinana tein sitten toisenapäivänä, kun muut työt tuli valmiiksi tälläisen, joka löysi paikkansa heti. (toisen päivän töihin kuuluu kaavalla huovuttaminen, kolmiuloitteiset työt.)

Tähän voi antaa tälläisen INNOmaisen selityksen. Kaikki liittyvät toisiinsa. Tuon lampun olen ostanut kirpputorilta, rakastuin siihen, eikö olekkin ihana? Liina sai siin oranssit pallonsa tuosta lampusta, ikkunan välissä on pieniä pulloja joissa on sinisiä lasipalluroita koristeena pohjalla, siitä sitten nuo siniset pallurat. Nyt tässä nurkkauksessa kaikki sopivat hienosti yhteen, eikö?

Kurssi oli ihana, jälleen kerran. Loppusatoa saatte nähdä jahka saan ne kuvattua jotenkin kivasti.