Tämä laukku on painanut mielessäni siitä asti kun kaavat näin Suuri käsityökerho lehdessä. Kaavat ovat syyskuulta 2006! Nyt vihdoin ryhdyin tuumasta toimeen, oikestaan kun löysin tämän ihanan kankaan kirpulta, maksoin 1,50€ puolesta muovikassillisesta kankaita, tämä kangas kuului siihen kauppaan. Kangas on verhokangasta ja erittäin tukevaa sellaista, tiedä sitten onko koskaan ollut käytössä, ihan uudelta se vaikuttaa.

Kangasta kun oikein sovitteli niin sain vielä noihin alimmaisiin paloihin tuota kuviota. Yläreuna olikin yhtä pitkää kappaletta, niin siihen tuli näkyviin tuota vaaleaa osaa. Mutta se ehkä rauhoittaa vähän tätä kassia. Kassi on tosi tilava, jollaista olen todella kaivannut.

Sammakkokankaita on pesty, norsukin hahmottuu paperilla. Mutta niihin pitää palata vasta sunnuntaina, formuloiden jälkeen.

EDIT: 28.3. Sain tunnustuksen Arjen ihanuuksia ja askareita blogista:

Mä oon ehkä tylsä, enkä nyt jaa tätä kellekkään eteenpäin. Mutta kerrottakoon että arvostan valtavasti niitä jotka jättävät merkkiä itsestään, sehän on se blogin pitämisen suola Nauru