Paljastan että ollessani 9 luokalla kun piti kutoa villapaita, en todellakaan kutonut sitä itse. Paidan kutoi eräs ystäväni. En ole kovin suuria töitä puikoilta saanut aikaiseksi. Villasukkia ja lapasia, muutama pipo. No ei tässäkään paljon ole kutomista, mutta mulle haasteellisempi, kaikenmaailman resoreineen. Tätä siis mökillä kutoen, ja äidiltä neuvoa kysellen.

Kädet eivät vaan ylettyneet kuvamaan ihan alareunaa asti. Liivi on siis lyhyt, napa näkyisi ellei alla olisi paitaa. Ohje on Suuresta Käsityökerhosta, ja tehty lasten koolla 155cm. Olen oikeasti pieni ylhäältä ja pituuttakin on vaan hädin tuskin 152. Lankana Sirdar Big softie. Työ oli kyllä helppo, ja siksi nyt ehkä rohkenen toistekin ottaa puikoille jotain suurempaa. (eräs toinen liivi onkin puikoilla ollut jo 2 vuotta, resorit tekemättä, jos ne nyt vaikka valmistuisi)

Yksi korikin on tullut tehtyä. Kokeilin suurempaa kuin nuo edelliset. Tähän mahtuuu kyllä vaikka ja mitä. Kudetta meni paljon, ja purinkin aika moneen otteeseeen. koska kude oli niin venyvää, pohja jo esimerkiksi meni herkästi laineille.

Tämän suurempaa koria ei oikein olisikaan voinut tehdä sillä tämäkin on jo kiikun kaakun, pysyykö mallissaan, ettei lörpähdä. Tähän halusin nuo kantohihnat enkä käännettävää reunaa, tosin käännettävä reuna ois saattanu auttaa ryhdissä pysymiseen.