Tässä muutamia huovutettuja tossuja. Eräs harrastuksen kautta tuttuni pyysi itselleen kippura tossuja, nähtyään nämä minun tossuni. Postissa piti kippurat lähettää, sopivudesta en vielä ole kuullut. Toivotaan että sopivat.

Pesin tossut kaikki vanutuksen jälkeen vielä koneessa. Näin sain tossut vielä tiiviimmiksi ja pienemmiksi. Kädet alkavat tehdä tepposiaan tässä huovutusjutussa. Väsyvät ja särkevät. Joitakin joululahjoja on vielä valmistumatta. Näistä kolmista tossuista nuo kahdet ovat ihan vauvan tossut. Ruskeat ovat kokoa 38 suurinpiirtein.

Nämä harmaat, sinisillä raidoilla, jotka pesun jäljiltä hieman liikaa upposivat villaan, ovat veljeni Konsta pojalle. Saattavat löytyä pukinpussista...hyss...kuka tietää.

Toiset tein koko harmaina ja neulahuovutin kantapäähän vapaalla kädellä tähdet...

Nämä taitavat matkata Ouluun postin mukana, kunhan tuo kummityttöni ensin syntyisi. Yli ajan on jo 4 päivää. Tossut olivat pesukoneen jäljiltä aika tiiviit ja tuo neulaaminen ei ollutkaan ihan kovin helppoa, ja pikkupikku tossun sisään kun piti vielä saada vaahtomuovin pala jotta neulaaminen onnistuu.

Vauvojen tossuissa ei pitäisi nyt varpaiden palella, kovillakaan pakkasilla. Ihan ovat verrattavissa huopikkaisiin.