Otin matot puilta pois. Ruskeaa jota teille jo vilauttelinkin, ette vielä nää, vasta sitten kun sen pari on valmis.

Erään kaverini keittokomero on sen kokoinen että siellä ei mahdu makaamaan lattialla. Kaverini on tälläinen hukkapätkä kuten minäkin, 150cm sulkapäässä. Hän pyysi minua tekemään pätkän mattoa siihen lattialle.

Tässä siis tuo vajaan metrin pituinen pätkä. Väri alkaa tummalla ja vaalenee toiseen päähän. Sama sininen kulkee yhtenä koko ajan matkassa. Väliin tupsauttelin tuollaisia väriraitoja pintaa elävöittämään.

Tämä maton pätkä on taas antanut odottaa ensin itseään ja nyt se on taas odottanut vuoroaan. Yläkertaani tehtiin vessa remontti kesällä, ja siitä asti se on kaivannut uutta mattoa lattian ja jalkojen väliin. Värinä ihan vaaleaa vihreää räsyä kahdella sukkulalla ja yhdellä valkoista. Valkoista jännitän käyttää sillä pelottaa että jos toisesta kuteesta lähtee väriä. Mutta nyt käytössä oli monta kertaa pestyä räsyä. Ja näitä pikkupätkiä voi aina kutoa lisää jos tämä oli epäonnistunut veto. Saa vaan nähdä että kauanko se on noin vaalea, sillä vessa on poikieni käytössä.

Näitä pikkupätkiä on kiva tehdä, ei kyllästy.

Siskoni kanssa kävimme hamstraamassa kuteita Laitilassa josta lopettiin kuteiden myymälä. Hyvää laadukasta puuvilla kudetta 2,70 kilo. Taitaa hinnat olla puuvillan hinnan korotuksista johtuen nyt 6€ kilo normaalisti. Mitä kaikkea ihanaa niistä vielä teenkään.