Tässä nyt napsittuna taas muutama kuva kurssin tuotoksista. Kun ajatuksissa oli vain edellinen pannumyssy ei oikein saanut mitään muuta valaisevaa ideaa. Meni paljon aikaa siihen kun mietin vaan että mitä tekisin. Patakinnas on ehkä tarpeen teetä keittäessä ja päätin kokeilla opettajan ehdotuksesta kaavaa, joka alunperin on tehty tilkkutyöksi.

Tehty siis sydämmeksi joka avataan keskeltä. Mulla on alin ja ylin kerros pinkkiä villaa, keskellä kerros luonnonvalkoista. Vähän ehkä jäi liian ohueksi, että uuninpeltiä en lähtis tän kanssa ottaan uunista ulos. Mutta ehkä tosiaan teepannun puuhellalta. Tässä kuva vielä kun on kädessä. Hiukan epäselvä mutta, saatte jotain kuvaa.

Toki teekupin alla pitää olla alunen. Nämä vähän samaan suuntaan väriltään pannumyssyn kukan kanssa.

Aluset on huovutettu Virolaisesta villasta jota ostin Tallinnassa käydessäni. Huopui ihan yhtä hyvin kuin Mustanlampaan suomenvilla. Haju oli vain aivan toinen, sanoisinko että karmea, kyllä sanon. Haisi kyllä niin lampolalle että huovutuksen ilo lähti. Huovutin ensin levyn josta leikkasin 9 palasta, joista sitten reunat yksitellen siistiksi ja vanutukset lopuksi. Saa nähdä mihin tohdin lykätä lopun Virolaisesta villasta.

Pidän yksinkertaisuudesta, enkä alkanut näihin mitään kikkailuja. Ja neulallakaan ei näihin enää oikein kuvia voi tehdä, mikäli tekisi niin varmasti jäisi möykkyjä ja kuppi olisi nurin.

Lauantaina sitten menenkin huovuttamaan huiveja ja vaatetuskankaita... sen tuloksia sitten jos saan jotakin valmista. Muutenkin olen astumassa ihan uusiin haasteisiin. Haasteiden mukana aikaa on taas vähemmän ja näin ollen ehkä päivityksetkin vähenevät. Älkää siltin jättäkö minua.