Pyysipä siskontyttöni minulta huovutettuja lapasia viimetalvena. Työhön en ryhtynyt heti vaan vasta tänä syksynä. Kuinkas kävikään. Tuli liian suuret. Niinpä siskoni saikin lapaset. Ei tullut hiirelle takkia niin... Pitänee alkaa työhön uudelleen.

Siskoni joulupaketista löytyivät siis nämä:

Kudottu Nvoitan hupasesta. Olikohan langan nimi Mix tai jotain, sellaista kaksiväristä kuitenkin. Toinen peukalo pesukoneessa huopui hieman kiinni, mutta kovalla repimisellä sain sen niin auki ettei lapasista tulleet käyttökelvottomat. Nyt kelpaa systerin olla päiväkodinlasten kanssa ulkona.

Serkkupojasta on tullut vallan vanha. Ei ostella enää legopaketteja. Mutta vanttuut kuulemma miellyttäisi. Onnihan tuo asia on tälläiselle käsityöintoilijalle. Näissä kävi vähän hassusti ensin ja jouduinkin toisen purkamaan puoliväliin ja lisäämään vähän kerroksia. Laskuvirhe paholainen teki tehtävänsä ja ensin minulla oli kaksi aivan vannusta.

Ja kuten huomaatte toisen vanttuun virhe piti toistaa toisessakin, sillää laiskuuttani ja kiirreeltäni en sitä enää alkanut purkamaan.