Tänään se puri, meinaan ompelukärpänen. Kankaita on taas kerääntynyt, ja vanhempi pojista kaipaa kipeesti uusia housuja. Tämä kangas on maksanut n. 2€, ja koko kangas ei kulunut edes. Laatikostani löytyi vetoketjut, jotka olen ostanut erään kangaskaupan lopettajaisista, lähes ilmaiseksi, jo markka aikaan. (muistelisin että 50 penniä ois ollu hinta) Kuminauhaa kului muutaman sentin edestä. Aikaa en rahassa edes mittaa.

Kyllä sitä siis joskus saa halvallakin.

Tästä kuvasta paljastun, että sametti on muutamassa polvi"viipaleessa" väärin päin. En alkanut purkamaan, ajattelin ettei se näy...

Mä harvoin jaksan tälläisiä monen sauman ja hilavitkuttimen vaatteita, mutta nyt innostuin. Kuvat on otettu ennen lankojen leikkuuta ja silitystä. Pahoittelen.

Kangas on ohutta samettia. Alle on mukava pukea pitkät kalsarit ja päälle ulkohousut. Sopii kouluun loistavasti. Kaava on Ottobre 1/2009 ja malli Tarkka Sammarit. Näistä jäi vyölenkit pois, vahingossa ja tuskin niitä enää alan lisäämään. Kuminauhan vyötärölle ompelin hieman eritavalla kuin ohjeessa.

Kivat on, mä tykkään!